eroakiireesta.fi -RAPORTTI: Kärkikamppailu päättyi tasalukemiin


Otteluraportin tarjoaa: eroakiireesta.fi

MP ja FC Viikingit pelasivat vauhdikkaan ottelun Urskin huippukuntoisella nurmella. (Kuva: Pietu´s Photo)

13.7.2019 MP – FC Viikingit 1 – 1(0-0)

Maalit:
50. Denis Lima de Assis (Joonas Nissinen) 1-0
83. Ville Varila 1-1

MP:n kokoonpano:
Sammy Ndjock, Iiro Äijö, Vincent Bikana, Lucas dos Santos, Filipe Mello, Denis Lima de Assis, Matti Kohonen, Jiri Haikonen, Janne Kuhmonen, Joonas Nissinen, Antti-Ville Räisänen

Vaihtopelaajat:
Tuomo Hiltunen, Juuso Liukkonen, Joonas Kimari, Juuso Tarvainen, Benno Hanslian, Niila Forsell

Vaihdot:
34. Filipe Mello <-> Juuso Tarvainen
61. Joonas Nissinen <-> Benno Hanslian
70. Janne Kuhmonen <-> Juuso Liukkonen

MP:n paras pelaaja: (palkitaan Dagens Restaurant Cornerin lahjakortilla)
Denis Lima de Assis

Ottelun nälkäisimmät pelaajat: (palkitaan ABC-liikennemyymälöiden lahjakortilla)
MP: Antti-Ville Räisänen
FC Viikingit: Ville Varila

Ottelupöytäkirja:
Klikkaa tästä

Otteluraportti:
MP avasi syyskierroksen ottelut tänään Urskin loistavakuntoisella nurmella, missä vastaan asettui Kakkosen A-lohkon kärkikamppailussa FC Viikingit.  Ottelu oli vauhdikas, mutta siinä ei kunnon maalipaikoilla juhlittu. Ottelu päättyi 1-1(0-0) -tasatulokseen vajaan tuhannen katsojan edessä.

MP aloitti ottelun hiukan hermostuneesti ja vierailla oli muutama puolittainen tilaisuus tehdä ottelun avausmaali. Sammy Ndock sai kuitenkin olla rauhassa maalillaan, sillä Cheikh Toure laukoi päin Matti Kohosta ja Pierre Nlaten puskut kulmapotkuista menivät selvästi ohi. Hiljalleen kotijoukkuekin pääsi paremmin peliin mukaan ja Sam Jammeh joutui useamman kerran torjuntatöihin. Gambialainen maalivahti torjui mm. Joonas Nissisen, Antti-Ville Räisäsen sekä Deniksen yritykset. Lisäksi vieraiden alakerta blokkasi Deniksen laukauksen ja Lucas laukoi niukasti ohi Nissisen tarjoilusta. Juuri ennen taukoa MP:llä oli mahtava mahdollisuus avausmaalin tekoon, mutta nopea vastahyökkäys kuihtui kokoon ja tauon viettoon mentiin maalittomissa lukemissa.

Toisen puoliajan MP aloitti pirteästi ja heti ensimmäisellä peliminuutilla Jammeh onnistui koppaamaan Deniksen keskityksen. Muutama minuutti myöhemmin nähtiin ottelun avausmaali, kun MP hyökkäsi nopeasti oikeasta laidasta. Lucas pääsi laukomaan Janne Kuhmosen tarjoilusta, mutta tämän Jammeh vielä torjui. Joonas Nissinen pääsi paluupalloon ja laukoi, tämän taas Viikinkien puolustaja pelasti maaliviivalta, mutta Denis oli terävänä maalin edessä ja laukoi toisesta paluupallosta voimalla maalin, 1-0. Avausosuman jälkeen vierailla oli pari puolittaista paikkaa, mutta Toure puski yli ja Ndjock torjui varmasti Simon Thrulingin laukoman vapaapotkun. Ottelussa riitti vauhtia, mutta molempien puolustukset pelasivat hyvin ja estivät kunnon maalipaikkojen synnyn. Viimeiset puoli tuntia pelannut tuore MP:n sopimuspelaaja Benno Hanslian toi lisää juoksuvoimaa MP:n peliin. Hän järjesti muutaman mahdollisuuden pelikavereilleen maalintekoon ja pääsi itsekin kahdesti yrittämään maalintekoa. Hanslianin pusku Lucaksen keskityksestä osui Antti-Ville Räisäseen ja loppuhetkillä Jammeh torjui Hanslianin etukulmaan suuntautuneen laukauksen. Vajaa kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa vieraat tulivat tasoihin, kun Jammehin maalipotkun jälkeen keskitys leijaili MP:n puolustuslinjan taakse ja Ville Varila laukoi ilmasta Sammy Ndjockin käsien kautta, 1-1. MP yritti vielä kovasti voitto-osumaa, mutta muutaman vaarallisen kulmapotkun ja Hanslian laukauksen lisäksi muuta vaarallista Urskissa ei enää nähty ja näin ottelu päättyi tasatulokseen. Harmittavasta tasapelistä huolimatta MP lähtee tauon viettoon lohkon kärkipaikalla ilman tappioita.

Päävalmentaja Janne Wilkman harmitteli halpaa tasoitusosumaa.

– Varmasti kaveri on tyytyväisempi tähän tasapelipisteeseen, sillä kyllähän tämä melkein tappiolta maistuu.

– Peli oli hyvin meidän kontrollissa, mutta ehkä passivoiduimme johtoasemassa liikaa. Olihan meillä paikat ratkaista tämä peli, mutta tänään kaveri pääsi halvalla maalilla tasoihin.

– Nyt päästään hetkeksi huilaamaan ja lataamaan akkuja. Tästä on hyvä reilun viikon päästä jatkaa!

Vieraiden näkemys ottelusta löytyy täältä ja Pietu´s Photon pelikuvia täältä, Rahikaisen Mikon täältä ja UrheiluSuomi.comin täältä.

Nyt MP pitää ensi viikon ansaittua huilia yhteisharjoituksista ja reilun viikon päästä palataan taas harjoituksiin. Pelit jatkuvat tiistaina 30. heinäkuuta, kun MP matkaa Töölön Pallokentälle Kiffenin vieraaksi.

Haluaisitko muuttaa Mikkelin seudulle? Lue lisää www.eroakiireesta.fi