EDUSTUS: Otto Hautamo ja Jonne Uronen muodostavat MP:n maalivahtikaksikon


#33 Otto Hautamo pelasi menneellä kaudella kahdessa Ykkösen ottelussa MP:n maalilla. (Kuva: Mikko Rahikainen)

Ykkösessä pelaava Mikkelin Palloilijat ja elokuun lopussa joukkueeseen liittynyt Otto Hautamo ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Näin MP:n maalivahtikaksikon muodostavat aikaisemmin jo vuoden jatkosopimuksen tehnyt oma kasvatti Jonne Uronen sekä 18 -vuotias Otto Hautamo. Nyt MP:llä on kasassa kahdeksan pelaajasopimusta ja neuvotteluja käydään koko ajan.

Neljässä A-junioreiden SM-sarjaottelussa ja kahdessa Ykkösen ottelussa MP:n maalilla syksyllä pelannut Otto Hautamo jatkaa hyvillä mielin MP:n riveissä.

– Parin kuukauden aikana pääsin hyvin joukkueeseen sisään. Oli hienoa saada jo nyt ensimmäiset minuutit Ykkösessä ja vielä kärkijoukkueita vastaan.

– Omiin esityksiin olen pääosin tyytyväinen ja pelaamistani peleistä jäi hyvä nälkä tulevaan. Joukkue taisteli hienosti paikan Ykkösessä.

– Odotan innolla jo tulevaa kautta! Mulla on kova motivaatio tehdä töitä ja taistella peliajasta.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen, että sama maalivahtikaksikko, joka päätti kauden, jatkaa myös tulevalla kaudella.

– Otto tuli loppukaudeksi Jonnelle kaveriksi ja kirittäjäksi. Hän harjoitteli ja pelasi muutamassa pelissäkin Ykkösessä vakuuttavasti ja sitä kautta halusimme Oton myös ensi kaudelle.

– Hän täydentää meidän maalivahtiosastomme ja takaa sen, että myös maalivahdeille on hyvä kilpailutilanne ja sitä kautta mahdollistaa molempien maalivahtien kehittymisen.

– Otolla on hyvät perustorjunnat sekä avaukset. Lisäksi myös itseluottamus on nuorella miehellä kohdillaan.

Pelaajasopimukset 13.11.2020:
#9 Peetu Kerminen (2022)
#15 Santeri Karjalainen (2022)
#16 Eero Ylönen (2022)
#18 Topi Keskinen (2022)
#20 Jonathan Dunyin (2021)
#23 Niila Forsell (2021)
#24 Jonne Uronen (2021)
#33 Otto Hautamo (2021)