Mikkelin Palloilijoiden Jaliskoulu 2020

Mikkelin Palloilijoiden perinteikäs Jaliskoulu huipentaa kesälomakauden. Maanantaista perjantaihin 3.-7.8.2020 Raviksen nurmikentillä järjestettävä Jaliskoulu kokoaa yhteen 3-11 -vuotiaat jalkapalloilijan alut.

Ilmoittautumislomakkeen MP:n Jaliskouluun löydät TÄÄLTÄ

Jaliskouluun voivat osallistua kaikki jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat huolimatta siitä onko heillä aiempaa jalkapallokokemusta MP:n tai muiden seurojen toiminnasta. Siispä myös kaikki jalkapalloa ennen harrastamattomat rohkeasti mukaan!

HIPPO-Naperofutiksen Jaliskoulu 3-5-vuotiaille

HIPPO-Naperofutiksen Jaliskoulu pidetään 3-5 -vuotiaille päivittäin klo 10:00-12:00. Perheen pienimpien jalkapalloilijoiden omassa Jaliskoulussa on oma, enemmän leikkejä ja pelejä sisältävä päiväohjelma. Tuntia lyhyemmästä päivittäisestä toiminta-ajasta huolimatta mukavaa sisältöä riittämiin!

MP:n Jaliskoulu 6-11-vuotiaille

MP:n Jaliskoulu on tarkoitettu kaikille 6-11 -vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille. MP:n Jaliskoulussa on omat osionsa ja ohjelmat vasta-alkajille ja jo pidemmälle ehtineille.

Ossin Akatemia 12-13-vuotiaille

Ossin akatemia on tarkoitettu 12-13-vuotiaille lajitaidoissa jo enemmän edistyneille pelaajille. Akatemiaan otetaan mukaan 30 nopeimmin ilmoittautunutta pelaajaa, joten kannattaa toimia nopeasti! Akatemian toiminnasta vastaa MP:n A-nuoret vastikään SM-sarjaan luotsannut Ozeias "Ossi" Graciano, jolla on viikon aikana mukana nimekkäitä ohjaajia. Mukana on ohjaajavieraita mm. MP:n edustusjoukkueesta ja viikon aikana luvassa on vaihtuvia teemoja!

Ilmoittaudu heti ja säästä 10 € !

MP:n Jaliskoulun hinta on 50 €, kun ilmoittaudut viimeistään 27.7.2020. Tämän jälkeen ilmoittautuneille Jaliskoulun hinta on 60 €.

Hinta sisältää laadukkaan opetuksen, vakuutuksen, diplomin, oman jalkapallon sekä Jaliskoulu- T-paidan.

27.7.2020 mennessä ilmoittautuneille lähetetään lasku, jonka eräpäivään mennessä maksamalla varmistat pääsyn MP:n Jaliskouluun. Myöhemmin ilmoittautuneiden osalta maksu suoritetaan käteisellä Jaliskoulun ensimmäisenä päivänä.

MP:n junioreille 10 € alennus!

Oletko jo mukana MP:n toiminnassa? MP:n juniorijoukkueiden tai HIPPO-Naperofutiksen toimintaan kaudelle 2019 ilmoittautuneet ja toimintamaksun maksaneet saavat MP:n Jaliskoulun osallistumismaksusta 10 € suuruisen alennuksen.

Alennus on henkilökohtainen ja alennusoikeus tarkistetaan MP:n jäsenrekisteristä ennen alennuksen myöntämistä.

Alennus koskee 27.7.2020 mennessä tehtyjä ilmoittautumisia.

Sisaralennus 10 €

Mikäli samasta perheestä osallistuu useampi kuin yksi lapsi, on alennus 10 €/osallistuja alkaen toisesta saman perheen lapsesta (laitathan maininnan sisaruksista "Lisätietoja"-kohtaan).

Alennus koskee 27.7.2020 mennessä tehtyjä ilmoittautumisia. MP:n junioreiden 10 € alennuksen saavat eivät voi saada sisaralennusta.

Ilmoittautumislomakkeen MP:n Jaliskouluun löydät TÄÄLTÄ