VERKKOKAUPPA

Tilaus- ja käyttöehdot

Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Pidätämme oikeuden hintojen, postikulujen ja toimitusehtojen muutoksiin. ​

Toimitustavat
Tuotteet toimitetaan kirjeenä suoraan postilaatikkoosi ja isommat paketit toimitetaan lähipostiisi. Toimitamme lahjaksi hankitut tuotteet halutessasi suoraan lahjan vastaanottajalle. Anna tällöin toimitusosoitteeksi lahjan saajan yhteystiedot.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet on mahdollista noutaa myös Mikkelin Palloilijoiden toimistolta osoitteesta Nuijamiestenkatu 1, 50100 Mikkeli. Noudon tulee tapahtua toimiston aukioloaikojen puitteissa.

Toimitusaika
Tuotteiden normaali toimitusaika on 14 päivää, mutta tuotteiden saatavuusongelmien vuoksi viivästykset ovat mahdollisia. Otamme poikkeustapauksissa yhteyttä asiakkaaseen, joten anna tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Emme vastaa mahdollisista kuljetuspalveluiden työnseisauksesta johtuvista viivästyksistä.

Asiakkaalle ilmoitetaan, kun tuote on käsittelyssä ja postitettu/noudettavissa. (Onnistuuko?)

Palautukset ja vaihdot
Kuluttajasuojalain mukaan kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit tutustua Mikkelin Palloilijoiden verkkokaupasta tilaamiisi tuotteisiin 14 päivän ajan tuotteen vastaanottamisesta sekä varmistua ostopäätöksestäsi. Ellei tuote vastaa odotuksiasi, voit 14 päivän kuluessa palauttaa sen tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. Edellytyksenä on kuitenkin se, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuote on palautettava aina alkuperäispakkauksessaan.

Kuluttajasuojalain mukaan palautamme maksamasi kauppahinnan palautusilmoitukseen ilmoittamallesi tilille.

Tilaaja vastaa palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kuluista (kuten palautuksen toimitusmaksu).

Maksuehdot – checkout.fi