SEURA: EskariFutis liikutti lapsia


Hänskissä oli iloisia ja liikkuvaisia lapsia kahtena peräkkäisenä keskiviikkona, kun siellä vietettiin EskariFutista. Tapahtumissa vieraili yhteensä yli 250 eskarilaista, joita ohjasi MP:n juniorit ja edustusjoukkueen pelaajat valmennuspäällikkö Matti Kuitusen johdolla. Ensimmäisellä kerralla sää ei oikein suosinut, mutta se ei haitannut menoa. Tällä viikolla saatiin liikunnan riemun lisäksi nauttia myös auringon paisteesta ja lämmöstä.

Varhaiskasvattajilta saatuja palautteita:

”Kasvattajana on hieno nähdä kuinka nuoret ohjaajat ohjaavat tapahtumaa. He kannustavat kaikki mukaan liikkumaan ja pelaamaan jalkapalloa. Olen ollut tapahtumissa lapsiryhmäni kanssa vuosittain ja nämä ovat hienosti järjestettyjä tapahtumia”.
Leena Niinineva, varhaiskasvatuksen opettaja

”Ristiinalaisille eskareille EskariFutis oli innostava ja uusi kokemus, kun niin harvoin päästään kaupungin tapahtumiin osallistumaan. Huono sääkään ei latistanut tunnelmaa, vaan liikunnan ilo paistoi lasten kasvoilta auringon lailla.”
Sanna Pöyry, varhaiskasvatuksen opettaja

”Olemme osallistuneet EskariFutikseen usein. Hienoa, että pääsemme Hänskin kaltaisiin paikkoihin. Lapset sanoivat, että kiva on päästä leikkimään ja pelaamaan jalkapalloa tekonurmella ja paikkaan, missä on ihan rajaviivatkin. Lapsi nauttii hieman erilailla kuin päiväkodin hiekkakentällä.”
Maarit Valtonen, varhaiskasvatuksen opettaja

Kiitokset kaikille eskarilaisille aktiivisesti osallistumisesta! Ja mukavaa kesää!