Ravintola Kivijalka -ENNAKKO: Kaakon Kolmosen syyskierros käyntiin – MP/SavU kohtaa HaPK:n Rantakylässä


Otteluennakon tarjoaa: Ravintola Kivijalka

Ennakko: MP/SavU – HaPK Edustus
ke 26.7. klo 18.30 Rantakylä N, Mikkeli

Kaakon Kolmosen syyskierros käynnistyy MP/SavU:n osalta keskiviikkona, kun joukkue astelee Rantakylän todella hyväkuntoiselle kotinurmelle kohdatakseen sarjakakkosena majailevan HaPK Edustuksen Haminasta.

HaPK on kärsinyt kahdessa viime ottelussaan tappiot, ensin kotikentällä sarjakärki MyPaa vastaan luvuin 1-3 (1-1) ja sitten kevätkierroksen viimeisessä kamppailussaan Mikkelissä, jossa MiPK oli vahvempi lukemin 3-2 (0-1). Kahden tappion myötä HaPK:n ero sarjaa johtavaan MyPa:an venähti jo viiteen pisteeseen eikä joukkueella näin ollen ole lisäpistemenetyksiin juurikaan varaa, jos se haluaa kilvoitella sarjanoususta MyPa:n kanssa. Tästä syystä MP/SavU saakin vastaansa varmasti sisuuntuneen ja totuttuun tapaansa loppuun saakka taistelevan haminalaisyhdistelmän. Joukkue on myös vahvistunut heinäkuussa, kun sen riveihin ovat siirtyneet Riku Koivikko PeKa:sta ja Santeri Tähkä raumalaisesta Pallo-Iiroista.

Kotijoukkue MP/SavU:n kevätkierroksen loppupuoli sujui suhteellisen suotuisissa merkeissä, kun joukkue pelasi kuusi tappiotonta ottelua ennen kuin hävisi kevätkierroksen viimeisellä kierroksella Myllykoskella MyPa:n vieraana selvästi maalein 6-2 (5-1). MP/SavU on sarjan tasaisen keskikastin puolivälin paikkeilla kuudentena kerättyään kevätkierroksen 11 ottelusta kaikkiaan 17 pistettä. Maalinteossa MP/SavU on ollut todella tehokas 36 tehdyllä maalillaan, joka on sarjassa toiseksi eniten sarjakärki MyPa:n jälkeen. Mutta myös omassa päässä on verkko venynyt usein, kun vastustaja on onnistunut MP/SavU:a vastaan maalinteossa jo 28 kertaa, joka sarjan joukkueista kolmanneksi huonoin lukema.

MP/SavU:n maalipörssin kärjessä porskuttavat 8 maalia tehnyt Veikko Karttunen, 7 maalin Valtteri Nikulainen ja 5 maalia tehnyt Santeri Karjalainen. Koko kolmikko on keskiviikon joukkueen kokoonpanossa ja kun sieltä hyökkäyspään pelaajista löytyvät myös edustusjoukkuevahvistukset Peetu Kerminen ja Egzon Avdi, tulisi joukkueen tulivoima olla kohdallaan myös HaPK:ia vastaan. MP:n edustusjoukkueen pelaajista ovat keskiviikkona pelituntumaa hakemassa myös maalivahti Jonne Uronen ja keskikentällä peliä rakentava Rasmus Lehtonen.

Vierasjoukkueen ennakkotunnelmat ovat luettavissa täältä.

Otteluun on VAPAA PÄÄSY ja kioski palvelee tuttuun tapaan.

TERVETULOA kannustamaan MP/SavU voittoon!

Live stream: Ottelua on mahdollista seurata Veo Live-sovelluksella, jonka voi ladata: (iOS TÄÄLTÄ, Android TÄÄLTÄ). HUOM! Pidätämme oikeuden Live strem-lähetyksen peruuntumiseen mahdollisten yhteys- tai muiden teknisten ongelmien varalta.

Tulospalvelu: täältä

Kokoonpanossa:
1 Jonne Uronen (Mv)
2 Mikko Haponen
4 Tuomas Tontti
5 Aapo Karttunen
7 Aapo Nykänen
8 Ossi Torniainen
9 Peetu Kerminen
10 Veikko Karttunen
12 Riku Piispa (Mv)
15 Konsta Torniainen
16 Paavo Alanne
17 Valtteri Nikulainen
19 Otso Hynönen
20 Rasmus Lehtonen
21 Santeri Karjalainen
22 Egzon Avdi