Mikkelin Palloilijoiden Jaliskoulu 2018

Hei hulinaa!Perjantai 8.6.2018:

MP:n Jaliskoulu 2018 on päättynyt! MP:n Jaliskoulun väki toivottaa kaikille Jaliskouluun osallistuneille lapsille perheineen oikein hauskaa kesää! Tavataan taas kesällä 2019 Jaliskoulun merkeissä!

JALKAPALLOKÄRPÄSEN PURAISEMILLE on tarjolla MP:n järjestämää toimintaa jatkossakin!

3-6 –vuotiaat ovat tervetulleita HIPPO-Naperofutikseen, josta löydät lisätietoa osoitteesta:
http://mikkelinpalloilijat.fi/juniorit/hippo-naperofutis/

7-vuotiaille ja vanhemmille junioreille on tarjolla ikäkausitoimintaa omassa ikäryhmässä. Lisätietoa joukkueiden toiminnasta saat klikkaamalla itsesi osoitteeseen:
http://mikkelinpalloilijat.fi/juniorit/ ja valitsemalla valikosta oman syntymävuotesi mukaisen ikäryhmän.

LISÄTIETOA MP:n nappulatoiminnasta antaa mielellään myös lisäksi MP:n nappulapäällikkö Kimmo Kurki, jonka tavoitat puhelimitse numerosta 044-3086108 ja sähköpostilla osoitteesta kimmo.kurki@mikkeli.fi.

Tervetuloa mukaan MP:n toimintaan!

JALISKOULUN DIPLOMIN JA PALLON voit noutaa maanantaista 11.6.2018 alkaen MP:n toimistolta, Nuijamiestenkatu 1, mikäli et päässyt niitä noutamaan tänään. Kesälomista johtuen MP:n toimiston aukioloaika on joustava, joten sovi noudosta puhelimitse etukäteen! Puhelinnumero toimistolle on 044-978 7338.

LÖYTÖTAVARAA voi myös tiedustella MP:n toimistolta, ohjeet samat kuin diplomien ja pallojen noutajille!

HALUAMME edelleen kehittää toimintaamme. Palautetta Jaliskoulusta eli ruusuja ja risuja sekä kehitysehdotuksia voit antaa sähköpostitse osoitteeseen jaliskoulu@mikkelinpalloilijat.fi.

VALOKUVIA Jaliskoulun viimeisen päivän tapahtumista voi katsella täältä.


Torstai 7.6.2018

JALISKOULUSSA torstaita vietettiin vähintäänkin yhtä iloisissa tunnelmissa kuin aiempiakin päiviä. Tunnelma oli korkealla niin Kuplahallissa kuin Raviksen kentilläkin.

DIPLOMIT JA JALKAPALLOT jaetaan tuttuun tapaan kaikille Jaliskoulun oppilaille perjantaina ennen Jaliskoulun päätöstä n. klo 11:50 Naperofutiksen osalta ja n. klo 12:50 Jaliskoulun ja Akatemian osalta omissa ryhmissä! Mikäli kovasti sattuu satamaan ja myrskyämään, niin loppuseremoniat siirretään katsomorakennukseen ja kioskikatokseen.

VOHVELEITA JA MANSIKKAHILLOA on myynnissä perjantaina Jaliskoulun kioskissa 2 € kappalehintaan. Siinäpä oiva ja maistuva tapa päättää Jaliskoulu, kun diplomit ja pallot on jo saatu ja omalle ryhmälle on sanottu heipat. Käy ihmeessä maistamassa!

VALOKUVIA on taas kertynyt kuvalaariin runsaasti Pessian ja Reetan reportteriduon toimesta. Jaliskoulun torstain tapahtumista voit katsella kuvia täältä.

PERJANTAINA on taas tällä erää viimeinen Jaliskoulupäivä, mutta jalkapallon riemusta voi onneksi nauttia Jaliskoulun päättymisen jälkeenkin. Joukkueharjoitukset jatkuvat jo ensi viikolla 7-vuotiaista ylöspäin ja 3-6 -vuotiaille tarkoitetun HIPPO-Naperofutiksenkin kesäkausi käynnistyy niin ikään ensi viikolla. Huomisessa tiedotteessa näistä vielä enemmän tietoa! Ja ensi kesänä jatketaan taas myös Jaliskoulun merkeissäkin, eihän siihen ole enää kuin vuosi aikaa! Nähdään taas aamulla!


Keskiviikko 6.6.2018

KUPLAHALLI on ollut tänäänkin kovassa käytössä MP:n Jaliskoulussa, kun pienimpien Jaliskoululaisten ryhmät jatkoivat leikkien ja pelien merkeissä Jaliskouluaan. Isommat Jaliskoululaiset pitivät huolen siitä, että Raviksellakin riitti vilinää.

MP:N JALISKOULUN 2018 puolenvälin rajapyykki onkin tämän päivän jälkeen jo ylitetty... Kylläpä se aika rientää, kun on oikein hauskaa! Minkälaisia temppuja ja taitoja tänään opit? Muistapas kertoa niistä kotiväellekin, jos eivät päässeet itse paikalle näkemään!

EVÄSTAUOLLA taisi löytyä taas sieltä omasta repusta aikamoisia herkkuja. Ruokahalu ainakin näytti olevan kohdallaan ja tulihan siinä tietysti nälkä, kun pallon perässä oli jo aamupäivä kirmattu. Muistathan, että Jaliskoulukioskista voi vielä käydä ostamassa täydennystä!

VALOKUVIA tuli taas keskiviikolta runsain mitoin sekä Kuplahallista etä Raviksen kentiltä... Käyhän katsomassa keitä tänään on kuviin päätynyt! Torstain kuvat ovat katseltavissa täällä.

TORSTAINA taas jatketaan Jaliskoulua, ei muuta kuin uudet eväät aamulla reppuun ja kohti uutta, mukavaa Jaliskoulu-päivää. Aamulla nähdään!


Tiistai 5.6.2018:

MP:N JALISKOULUSSA meinasi tiistaina tulla jo hieman vilu toukokuun helteisiin tottuneille. Mutta eipä hätää, pienimpien jalkapallotähtien ryhmät siirtyivät sateelta piiloon Kuplahallin suojiin harjoittelemaan. Isommat Jaliskoululaiset ja Akatemiaoppilaat harjoittelivat  kokeneempina pelaajina Raviksen nurmella säätä pelkäämättä.

VALOKUVAGALLERIAA päivitettiin tänäänkin, vaikkakin Kuplasta kuvia saatiinkin tänään hieman vähemmän kuvia pienten teknisten ongelmien vuoksi. Tiistain kuvasatoa á la Pessia ja Reeta voit käydä ihailemassa täällä.

KIOSKISSA teki kauppansa erityisesti kuuma makkara ja tietysti aikuisille maistui myös kahvi. Lämmikettä tuleville päiville antaa myös upea MP:n pipo, joita on kioskissa niin ikään myynnissä. Joko olet ostanut omasi?

KESKIVIIKKONA jatkamme jälleen uusien mukavien harjoitusten parissa, leikkejä ja pelejä unohtamatta. Tapaamisiin aamulla!


Maanantai 4.6.2018:

VIHDOIN on taas se aika vuodesta, että on saatu MP:n Jaliskoulu potkaistua käyntiin! Jaliskoulun puolella kaiken kaikkiaan 12 ryhmän ja Akatemian yhden ison ryhmän riveissä on kaiken kaikkiaan taas lähes 200 innokasta jalkapalloilijaa.

HUOMASITKO kenttäalueella kameran kanssa liikkuneen tyttökaksikon? Pessia ja Reeta kiersivät ryhmiä valokuvia napsien ja tekevät niin muinakin päivinä. Käyhän katsomassa löytyykö kuvista tuttuja kasvoja! Kuvat ovat nähtävissä täällä.

JALISKOULUN KIOSKISSA tarjolla tänäkin vuonna paljon herkkuja kuten kuumaa makkaraa, suolaista ja makeaa leipomusta, kahvia, jäätelöä, pikkupurtavaa, makeisia ja virvokkeita. Myös suosittuja MP:n putkihuiveja löytyy 10 eur hintaan ja taitaapa tarjolla olla muutakin MP:n fanitavaraa. Käy tutustumassa!

TIISTAINA jatketaan jälleen jalkapalloilun opettelua, vaikka sääennusteet eivät ehkä kaikkien mukavinta säätilaa meille lupailekaan. Runsaasti iloista mieltä ja hyvät eväät mukaan! Aamulla taas tavataan!