MP:n HIPPO-Naperofutiksen syyslukukausi 2018 käynnistyy!

MP:n HIPPO-Naperofutiksen syyslukukausi 2018 käynnistyy! Tutustumisharkat kahtena peräkkäisenä torstaina 16.8 ja 23.8. klo 17:00-18:00 Kalevankankaan koulun tekonurmikentällä (varapaikkana huonon sään yllättäessä Kalevankankaan kuplahalli).

Tule mukaan MP:n HIPPO-Naperofutikseen heti lukukauden alussa ja varmista oma paikkasi, kun ryhmissä on vielä tilaa!

HIPPO-Naperofutiksen perustiedot löydät tietopaketista.

Tutustumisharkkojen jälkeen toimintaan mukaan tulevalta lapselta tarvitsemme tiedot, jotka voit täyttää sähköiseen "Tietolomakkeeseen". Lomaketta ei siis tarvitse tulostaa ja palauttaa, vaan riittää kun täytät sen ja painat "Lähetä"-nappia.

Tiedot lähetettyäsi saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi kutsulinkin MP:n käyttämästä myClub-jäsenpalvelusta, jonne kirjauduttuasi voit täydentää omat tietosi tarkemmin. Tämän jälkeen saat tiedotteet, näet harjoitusaikataulut ja vastaanotat laskusi kätevästi myClub-palvelun kautta.

HUOM! MYÖS NAPEROFUTIKSESSA JO AIEMMIN OLLEIDEN TULEE TÄYTTÄÄ TIETOLOMAKE!

Toimintamaksu (45 eur/lukukausi) maksetaan sähköpostitse kotiin lähetettävällä laskulla.

MP:N HIPPO-Naperofutiksessa on kaksi ryhmää:

IsoNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuonna 2012 syntyneet lapset.
PikkuNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuosina 2013-2015 syntyneet lapset.

Mikäli saman perheen eri ryhmiin kuuluvat lapset haluavat harjoitella samassa ryhmässä, suositellaan ryhmäksi PikkuNaperoita.

Harjoitukset 22.9.2018 alkaen lauantaisin klo 9:00-10:00 (PikkuNaperot) ja klo 10:00-11:00 (IsoNaperot) Kalevankankaan kuplahallissa. 

Varusteena harkkoihin tarvitaan verkkapuku tai vastaava ja jalkineina nappulakengät (tai lenkkarit). Talviaikaan lämpötila Kuplahallissa voi olla (ulkolämpötilasta riippuen) melko alhainen, joten myös kevyt päähine ja sormikkaat sekä (urheilu-)kerrasto voi olla tarpeen.

Lisätietoja antavat:
Kimmo Kurki, p. 044-3086108 kimmo.kurki@mikkeli.fi
Ismo Loukoila, p. 0400-670493 ismo.loukoila@mikkelinpalloilijat.fi

Tapahtumat: