MP:n HIPPO-Naperofutiksen kevätlukukausi 2019 käynnistyy!

MP:n HIPPO-Naperofutiksen kevätlukukausi 2019 käynnistyy!  Tule tutustumaan toimintaan la 26.1. klo 9:00-10:00! Harjoitukset pidetään Kalevankankaan kuplahallissa.

HIPPO-Naperofutiksen perustiedot löydät tietopaketista.

Tutustumisharkkojen jälkeen toimintaan mukaan tulevalta lapselta tarvitsemme tiedot, jotka voit täyttää sähköiseen "Tietolomakkeeseen". Lomaketta ei siis tarvitse tulostaa ja palauttaa, vaan riittää kun täytät sen ja painat "Lähetä"-nappia.

Kun olet lähettänyt tiedot, saat jonkin ajan kuluttua sähköpostiisi kutsulinkin MP:n käyttämästä myClub-jäsenpalvelusta, jonne kirjauduttuasi voit täydentää omat tietosi tarkemmin. Tämän jälkeen saat tiedotteet, näet harjoitusaikataulut ja vastaanotat laskusi kätevästi myClub-palvelun kautta.

HUOM! MYÖS NAPEROFUTIKSESSA JO AIEMMIN OLLEIDEN TULEE TÄYTTÄÄ TIETOLOMAKE!

Toimintamaksu 45 eur/kevätlukukausi (tammikuu-toukokuu) tai koko vuosi 80€ (tammikuu-toukokuu sekä elokuu-joulukuu) maksetaan sähköpostitse kotiin lähetettävällä laskulla.

MP:n HIPPO-Naperofutiksessa on kaksi ryhmää:

IsoNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuonna 2013 syntyneet lapset.
PikkuNaperoissa voivat harjoitella kaikki vuosina 2014-2016 syntyneet lapset.

Mikäli saman perheen eri ryhmiin kuuluvat lapset haluavat harjoitella samassa ryhmässä, suositellaan ryhmäksi PikkuNaperoita.

Harjoitukset 18.1. alkaen lauantaisin klo 9:00-10:00 (PikkuNaperot) ja klo 10:00-11:00 (IsoNaperot) Kalevankankaan kuplahallissa. 

Varusteena harkkoihin tarvitaan verkkapuku tai muu sopiva liikuntavarustus. Jalkineiksi suositellaan nappulakenkiä, mutta lenkkarit käyvät myös hyvin. Talviaikaan lämpötila Kuplahallissa voi olla (ulkolämpötilasta riippuen) melko alhainen, joten myös kevyt päähine, sormikkaat sekä urheilukerrasto voi olla tarpeen.

Tule mukaan MP:n HIPPO-Naperofutikseen ja varmista oma paikkasi, kun ryhmissä on vielä tilaa!

Lisätietoja antavat:
Kimmo Kurki, p. 044-3086108, kimmo.kurki@mikkeli.fi
Mika Pasanen, p. 044-3733636, mika.pasanen@mikkelinpalloilijat.fi

Tapahtumat: